"Hur säger man ett nej så att det blir mer nej?"

 
Under det senaste veckorna har de sociala medierna verkligen blivit översvämmade av inlägg,artiklar, statusar och mycket mer som handlar om våldtäkten på den 15 åriga flickan. För er som inte har hört något om detta (vilket jag är nästan helt 100 på att de flesta av er har gjort) så hände alltså detta för några veckor sedan. 
 
"På festen möttes hon av ett grabbgäng, samtliga pojkar var okända för henne. De tog hennes telefon, hennes kläder och i ett låst rum följde en rad samlag med pojkarna. Sedan skickades hon ut från bostaden och på gatan fick hon hjälp av två förbipasserande tjejer, som ringde polisen."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17562858.ab
 
Till att börja med hur jäkla dålig stil är det inte att ta någon annans värdesaker, i det här fallet flickans mobiltelefon. Jag vet själv hur frustrerad jag blir när folk tar mina grejer t.ex min mobil. Man blir så arg och så frustrerad på folk hur omoget dom beter sig. För ja jag tycker det är så extremt omoget att ta någons saker utan att fråga om lov eller tar något bara för att provocera... :@###@ 
Efter meningen "De tog hennes mobil" följer en hel del ord som får mig att tänkta till och bli ännu mer arg. Hur exakt får man iden till att våldta en 15 årig tjej som är akolholpåverkad med sina 5 killkompisar!? Ja jag klassar detta helt som en våldtäkt  för JAG hade aldrig i hela mitt liv velat att 6 stycken helt okända killar snor min telefon och därefter klär av mig mina kläder och sedan en efter en har sex med mig!!! I den här artikeln framgår det inte men i många andra artiklar kan man klart och tydligt läsa att de 6 killarna stått på kö och i tur ordning haft sex med tjejen. 
Hur kan man som 16/17 åring våldta en yngre tjej, ja ni läste rätt. Killarna är alltså födda år 96/97, alltså inte ens 18 år. Hur mår man ens efter att ha gjort något sådant här? Jag kan själv må väldigt dåligt inombords bara av att jag t.ex råkat säga något elakt till en person som jag sedan ångrar. Men en våldtäkt, vad exakt tänkte man med där? Det sker så mycket sådana här saker och nu uppmannar man även att föräldrar ska gå med sina barn till skolan för att det finns våldtäktsmän ute. Är det verkligen så här det ska vara?
"Sedan skickades hon ut från bostaden och på gatan fick hon hjälp av två förbipasserande tjejer, som ringde polisen." Hur illa kan man ens med och behandla en människa? Efter att ha blivit bestulen och våldtagen flera gånger om så blir hon sedan utkastad på gatan utan kläder. Jag kan inte ens förklara min ilska, ja detta gör mig så fruktansvärt förbannad. Som tur finns det människor i denna orättvisa värld som har något vettigt innanför pannbenet. Jag är glad att flickan sedan fick hjälp. Men vad ska man göra när skadan redan är skedd?
Nu till det som gör mig ännu argare. I tingsrätten blev pojkarna dömda till våldtäkt mot den 15 åriga flickan, men hovrätten väljer att släppa pojkarna fria. Har för mig att jag läste att killarna t.om erkänt att dom stått på kö för att ha sex med flickan. Hur exakt tänker du där kära domare?!?! Jag anser inte detta som något normalt eller något man är med på.
"Hovrätten hänvisar till att flickan endast var i en mycket utsatt situation, men inte "i ett hjälplöst tillstånd" som det krävs för en fällande dom enligt den gamla lagtexten som vid händelsen fortfarande gällde.

– Vad menar de med "hjälplöst tillstånd"? Jag förstår inte hur de tänker. Jag var rädd och jag sa nej, men de här killarna lyssnade inte. Jag är ganska liten, de var större och många fler. Jag tänkte att om jag skriker så gör de något ännu dummare. Jag sa nej. Hur säger man ett nej så att det blir mer nej? säger flickan."


Förstår verkligen inte hur man tänkt när man gjort den här lagen. Måste man vara helt hjälplös för att det ska klassas som våldtäkt. Visst flickan kanske hade kunnat försöka stå emot, men som hon själv säger var hon rädd och vem hade inte blivit det när man blir inlåst i ett rum med 6 helt okända killar som klär av en kläderna. Jag förstår att flickan var för rädd för att göra motstånd för vem vet vad pojkarna hade gjort om hon börjat skrika på hjälp?! Vem vet? Hur mycket mer bevis behövs det egentligen för att killarna ska bli dömda? Det är ju inte så att dom nekar till händelsen....

Jag vet att det är många som har protesterat mot den slutgiltiga domen. Så mycket stöd flickan fått är helt underbart att se, därför hoppas jag att hovrätten tar upp fallet ännu en gång och verkligen sätter dit killarna. 

Jag hoppas killarna mår så sjukt dåligt av detta resten av deras liv för dom har gjort något som kommer följa den 15 åriga flickan livet ut och det minsta man kan göra är att sätta dit pojkarna i hovrätten. Tycker jag. Inget som hänt går att göra ogjort. Remember that. 

Ett stycke ur mitt liv | | Kommentera |
Upp